Parkettsliping

Parkettsliping

Sliping av av parkett behøver ikke støve. Fra 1995 har vi klart og slipe parkettgulv støvfritt.

Les mer

Parkettsliping behøver ikke å støve

Er det på tide at det blir utført en parkettsliping? Gulvtech har tilbudt støvfri parkettsliping til kunder i Akershus og Oslo siden 1995. Med landets mest moderne maskinpark sørger vi for at du slipper unna støv og rengjøring etter sliping. Våre profesjonelle medarbeidere har svennebrev, lang erfaring og kompetanse til å slipe alle typer gulv.

 

Kvaliteten på vårt arbeid med sliping av parkett og parkett har medført at vi blir brukt i tv-programmer om parkettsliping. Vi har blitt brukt av TV2 i programmene: God morgen Norge!(1998-1999) og i nr. 19(2004). Nå sist av TV3: Hjelp han pusser opp(sept 2011)

 

Vårt mål er at våre kunder skal få nyte av de mest slitesterke og miljøvennlige gulvlakkene på markedet. I dag bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer ved parkettsliping, men vi vet at det fortsatt brukes kreftfremkallende midler på markedet. Vi oppfordrer alle til å være på vakt mot disse produktene.

 

Vi er et profesjonelt alternativ som disponerer Norges største og mest moderne maskinpark.

  • Bedre sliperesultat
  • Slipper rengjøring etter parkettslipingen
  • Slipper helseskadelig svevestøv
  • Tidsriktige og miljøvennlige produkter til etterbehandling

 

Når du trenger parkettsliping - KONTAKT OSS FOR GRATIS BEFARING

 

Besøk vårt showroom - Vi har gratis 1 time parkering rett utenfor.

 

Fremgangsmåte ved parkettsliping:

parkettsliping *starter alltid med grovt slipepapir på den store slipemaskinen. Støvfri parkettsliping *krever spesielt utstyr.

Å slipe parkett / slipe parkett er tidkrevende. Når vi er ferdig med å slipe parkettet med den store maskinen, sliper vi kantene med grovt papir. Så fortsetter parkettslipingen med finere og finere papir.

parkettsliping *handler om å slipe parkettet ferdig til etterbehandling. Et ferdig slipt parkett kan behandles med parkettlakk, parkettolje, parkettmaling, farge etc.

Her er parkettet ferdig slipt og etterbehandles med parkettlakk

Vi samarbeider også tett med ledende nasjonale og internasjonale produsenter i bransjen for å kunne tilby våre kunder de beste produktene til den rimeligste prisen. Gjennom et medlemskap i National Wood Flooring Assosiation har vi tilgang til en enestående oversikt over den globale utviklingen i vår bransje.

 

Dersom du har spørsmål om støvfri parkettsliping eller om du ønsker et uforpliktende tilbud på ditt gulv, er du hjertelig velkommen til å ringe 815 00 650 eller skriv en e- post til info@gulvtech.no. Vi kommer også gjerne på en gratis befaring dersom det er ønskelig.

 

Vi utfører parkettsliping i:

OSLO - ASKER - BÆRUM -LILLESTRØM - OPPEGÅRD - SKI - ÅS - MOSS - TRYSIL (OSLO - AKERSHUS - ØSTFOLD)

Kontakt oss

 

Verifisering