Slipe gulv

Det å slipe gulv var i gamle dager en støvete affære der det gikk ut over helsa til både gulvleggere og beboere. Gulvtech AS har fulgt utviklingen helt siden vi ble etablert for mange år siden. Allerede i 1995 kunne vi tilby å slipe gulv uten noe som helst støv.

Den gang var det som en revolusjon, ikke bare for oss, men først og fremst for våre kunder. Selv om det er lenge siden vi startet med støvfri gulvsliping, finnes det fortsatt aktører på markedet som sliper på den gamle måten.

Moderne maskiner gjør slipingen av gulv enklere

Med landets største og mest moderne maskinpark sørger vi for å slipe gulv uten støv. Dette medfører til at det ikke er behov for rengjøring i etterkant. Våre medarbeidere har svennebrev for å garantere våre kunder en profesjonelt utført jobb. Alle midler og produkter vi bruker til etterbehandling er miljøvennlige.

I tillegg til å slipe gulv kan vi også reparere og legge heltregulv av alle typer. Dersom du ønsker å legge et helt nytt tregulv anbefaler vi at du benytter deg av vårt tilbud der du selv designer mønster og velger treslag. Her står våre medarbeidere naturligvis klare til å svare på spørsmål og hjelpe deg mot et nytt flott tregulv.

Perfekt for deg som ønsker å øke boligens verdi

Ved å slipe gulvet sørger du for å forbedre gulvets tilstand. Med et profesjonelt arbeid sørger du for å øke verdien på boligen. Et pent gulv er som oftest et positivt salgspunkt ved eiendomssalg eller utleie.

Slipe gulvet med hensyn til miljøet

Støvet som tidligere oppstod ved å slipe et gulv har tidligere medført til mange helseproblemer. Vår bedrift begynte med støvfri sliping av gulv for ca. 20 år siden. Samtidig gikk vi bort fra løsmiddelbaserte gulvlakker. I dag benytter vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.

Gulvtech er en norsk bedrift som holder stor ekspertise innen alt av legging, reparasjon og det å slipe gulv til det perfekte. Hos oss får du ekspertise i alle ledd når det gjelder gulv i tre og parkett. Vi leverer tjenester innen vedlikehold og sliping av tregulv, parkettgulv, utleie av slipemaskiner og selve gulvet.

Gode referanser på våre arbeider med sliping av gulv

Kvaliteten på vårt arbeid med sliping av gulv har medført at vi blir brukt i tv programmer om å slipe gulv. Vi har blitt brukt av TV2 i programmene: God Morgen Norge (1998-1999) og i Nr. 19 (2004). Nå sist av TV3: Hjelp han pusser opp ( 2011).

Har du spørsmål om å slipe gulv eller ønsker du en gratis befaring er det bare å ringe oss på 815 00 650. Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett løsning!

Ring 22 68 35 41