Slipe gulv

Det å slipe gulv var i gamle dager en støvete affære der det gikk ut over helsa til både gulvleggere og beboere. Gulvtech AS har fulgt utviklingen helt siden vi ble etablert for mange år siden. Allerede i 1995 kunne vi tilby å slipe gulv uten noe som helst støv.

Den gang var det som en revolusjon, ikke bare for oss, men først og fremst for våre kunder. Selv om det er lenge siden vi startet med støvfri gulvsliping, finnes det fortsatt aktører på markedet som sliper på den gamle måten.

Med landets største og mest moderne maskinpark sørger vi for en gulvsliping uten støv og uten behov for rengjøring i etterkant. Våre medarbeidere har svennebrev for å garantere våre kunder en profesjonelt utført jobb. Alle midler og produkter vi bruker til etterbehandling er miljøvennlige.

I tillegg til å slipe gulv kan vi også reparere og legge heltregulv av alle typer. Dersom du ønsker å legge et helt nytt tregulv anbefaler vi at du benytter deg av vårt tilbud der du selv designer mønster og velger treslag. Her står våre medarbeidere naturligvis klare til å svare på spørsmål og hjelpe deg mot et nytt flott tregulv.

Har du spørsmål om å slipe gulv eller ønsker du en gratis befaring er det bare å ringe oss på 815 00 650. Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring 22 68 35 41