På tide med nytt tregulv?

Hos Gulvtech får du ekspertise i alle ledd når det gjelder gulv i tre og parkett. Tregulv er behagelig å gå på og er med på å gi rommet et spesielt preg. Tregulv faller i smak hos de aller fleste fordi det er solid, behagelig og lunt. I rom med hvite vegger er det spesielt kledelig med myke, naturlige tregulv. Et tregulv har lang levetid, det er lett å holde rent og forholdsvis enkelt å vedlikeholde. Gulvet har lang levetid, er lett å holde rent og enkelt å vedlikeholde. Vi i Gulvtech har ekspertisen og kunnskapen for å hjelpe deg med å både velge riktig tregulv og gjøre selve arbeidet med å legge gulvet. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.
 
Gulvtech er en norsk bedrift med stor ekspertise på alt innen reparasjon, behandling og legging av gulv. Hos oss vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Hos oss prioriteres du og dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på at du alltid får de beste produktene og den beste service. Vi er også en bedrift som tar miljøet på alvor og allerede for 15 år siden begynte vi med støvfri gulvsliping og parkettsliping. På samme tid gikk vi bort fra løsemiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.
 
Gulvtech er kjent for kvalitet, og har som følge av dette bak seg flere opptredener som eksperter og håndverkere i programmer på TV2 og TV3. Her på vår hjemmeside finner du informasjon om det meste som vi kan tilby. Men ta også gjerne kontakt på telefon 22 68 35 41, om du har spørsmål eller for et uforpliktende tilbud.

Ring 22 68 35 41