Skipsgulv

Eksklusivt og lekkert skipsgulv

Skipsgulv er både tidløst, flott og eksklusivt. Vi hos Gulvtech legger, vedlikeholder, sliper og oljer eik skipsgulv. Vi vektlegger kvalitet i alle ledd og om du går for skipsgulv kan vi love deg et resultat du vil bli godt fornøyd med.
 
Våre eksperter bistår i alle ledd i prosessen med å få på plass ditt nye drømmegulv. Ta gjerne kontakt med oss for prat og et uforpliktende pristilbud. Skipsgulv er solid og med godt vedlikehold varer det i generasjoner.
 
Gulvtech er en norsk bedrift med stor ekspertise på alt innen reparasjon, behandling og legging av gulv. Hos oss vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Hos oss prioriteres du og dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på at du alltid får de beste produktene og den beste service.
 
Vi er også en bedrift som tar miljøet på alvor og allerede for 15 år siden begynte vi med støvfri gulvsliping og parkettsliping. På samme tid gikk vi bort fra løsmiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.
 
Gulvtech er kjent for kvalitet, og har som følge av dette bak seg flere opptredener som eksperter og håndverkere i programmer på TV2 og TV3.
 
Her på vår hjemmeside finner du informasjon om det meste som vi kan tilby. Men ta også gjerne kontakt på telefon 22 68 35 41, om du har spørsmål eller for et uforpliktende tilbud.