Legge nytt gulv

Legge heltre eik i mønster

Gulvtech legger, sliper, reparerer og behandler alle typer parkettgulv og heltregulv. Du kan også selv designe ditt eget heltregulv, der du velger mønster og treslag.

Vi finner midten av rommet, og legger gulvet derfra. Når gulvet inni rammen er lagt, skjæres rammen til og legges. Deretter slipes og behandles gulvet. Dersom du ønsker gulvvarme anbefales eik fremfor andre treverk. Dette er fordi at eik sine egenskaper er tilpasningsdyktige til sine omgivelser og takler varmebehandling bedre.

Legge eik fiskebein

Et heltregulv øker verdien av boligen din. Vi bruker massive staver til å lage heltregulv i mønster. Vi finner midten av gulvet, og begynner leggingen. Når gulvet er ferdig, legges bården. Videre slipes og etterbehandles gulvet.

Legge skipsgulv

 Vi lager skipsgulv av alle treslag.  Mest brukt er eik og merbau med sort natemasse. Når du har valgt treslag, sortering og bredde på bordene freser vi ut spor til nating. Natemasse finnes i flere farger så du står fritt til å tilfredsstille  dine ønsker.

Når du har valgt treslag og farge på natemassen legges, slipes og behandles gulvet. Du velger selv hvilken behandling du vil ha.  Det eneste du ikke kan velge er kvaliteten på gulvbordene. Den skal være best mulig med hensyn til fuktinnhold og passform. Planken bør ha et fuktinnhold på 7% + – 1%. Det bør også være en utfresing på undersiden.  Dette passer best for norske forhold.

Legge industriparkett eik

Vi i Gulvtech legger også og sliper industriparkett eik.

Ring 22 68 35 41