Gulvlakk

Gulvlakk

Lakkering av tregulv og Parkett
Hva slags gulvlakk skal jeg velge?

Les mer

 

Gulvlakk

Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker.

Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk? Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke. Vi vil anbefale deg å velge de nye vannbaserte gulvlakkene, f.eks BonaTech Mega på ditt tregulv. Disse er både miljøvennlige og meget sterke.(se test) Dette er et miljøvennlig og luktfritt alternativ.

 

(Tregulvet på bildet er syv år gammelt. tregulvet til venstre er lakkert med vannbasert gulvlakk.

Tregulvet til høyre er lakkert med løsmiddelbasert gulvlakk. Som du ser, gulner løsmiddelbasert gulvlakk vesentlig mer enn vannbasert gulvlakk.

 

 

Naturale, de moderne 2-komponent lakkene som er mattere enn olje

 

ECØ V

Single-komponent vannbasert polyuretan lakk for tregulv med null utslipp av flyktige forbindelser.

Single-komponent vannbasert lakk for tregulv med null utslipp av organiske flyktige forbindelser. Gode egenskaper på gulv i områder med stor trafikk og meget slitasje. Kan bidra til oppnåelse av QI CREDIT 4,1 i henhold til parametrene av GEV datert 03.03.2009. Den oppfyller sertifiserings LEED -protokollen (Leadership in Energy and Environmental Design).

 

Les mer om ECØ V her

 

 

ECOSTAR 2K NATURAL (A+B)

Ecostar er en 2-komponent vannbasert lakk som gir gulvet ditt et naturlig utseende og understreker teksturen i treverket.  anbefales i anbefaler å bruke Ecostar på lyse tregulv, utelukkende brukes på lyse gulv.

Les mer om Ecostar her

 

 

ECOWOOD 2K (A+B)

Ecowood er en 2-komponent behandling som gir gulvet et helt naturlig utseende. Overflaten får en anti-refleksjon av lyset, som får kundene til å lure på om gulvet er behandlet. Ikke tenk på matt lakk, for dette er noe helt annet.

Les mer om Ecowood her

 

 

 

 

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om gulv og et uforpliktende tilbud.

 

ECOWOOD - Den 'usynlige' behandlingen

Den ene planken er behandlet med ECOWOOD, den andre er det ikke. - Ser du forskjell?

Den utlimate behandlingen for deg som vil ha naturen inn i stua. Alle er kjent med at gulvoljer, hardvoksoljer og oljelakker gulner mye. Dette er ikke tilfellet her.

Kontakt oss

 

Verifisering