Utleie av slipemaskiner

Hos oss kan du leie slipemaskiner av høy kvalitet som gjør jobben uten å støve ned hele rommet. Vi er stolte over å ha landets største og mest moderne maskinpark, og det er derfor en glede å kunne leie slipemaskiner ut til våre kunder som ønsker å gjøre jobben selv. Våre profesjonelle gulvslipere står selvfølgelig til din disposisjon når det gjelder veiledning og gode råd, både hva angår selve slipingen, men også om hvilke produkter som passer best til etterbehandling. Vi selger også lakk og olje slik at du kan klare å gjøre alt selv.

Vi sørger for jevnlig service og vedlikehold av alle våre maskiner. Dersom du ikke har tid til eller ønske om å leie en slipemaskin har vi profesjonelle gulvslipere med svennebrev som gledelig gjør jobben for deg. Har du spørsmål om våre ulike maskiner eller ønsker du profesjonell veiledning er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Kom gjerne innom vårt showroom i Sandstuveien 60A!

Prisliste

PS: Du får også mulighet til å kjøpe lakk og olje som profesjonelle bruker, blant annet ECOWOOD for et naturlig matt resultat!

Stor maskin inkludert kantsliper:

  1. Døgn – kr. 500
  2. Week End Tors/fre til man – kr. 1000
  3. 1 uke – kr. 2000,-

Priser inkl. mva.

Ring 22 68 35 41