Utleie av slipemaskin

Leie slipemaskiner

Nye utleiemaskiner - slipemaskiner – butikk med gulvlakk – gulvolje – parkett, lut etc

Les mer

Har du et gulv du selv ønsker å slipe?

Hos oss kan du leie slipemaskiner av høy kvalitet som gjør jobben uten å støve ned hele rommet. Vi er stolte over å ha landets største og mest moderne maskinpark, og det er derfor en glede å kunne leie slipemaskiner ut til våre kunder som ønsker å gjøre jobben selv. Våre profesjonelle gulvslipere står selvfølgelig til din disposisjon når det gjelder veiledning og gode råd, både hva angår selve slipingen, men også om hvilke produkter som passer best til etterbehandling.

 

 

Kommer du til oss for å leie slipemaskiner kan du være sikker på at maskinene er i topp stand og fungerer som de skal. Vi sørger for jevnlig service og vedlikehold av alle våre maskiner. Nå er det ikke alle som har tid eller mulighet til å leie slipemaskiner, og for dere har vi profesjonelle gulvslipere med svennebrev som sørger for å utføre en ordentlig jobb.

Alle våre produkter i etterbehandling av gulvet er tidsriktige og miljøvennlige.

 

Vi leier også ut andre gulvslipemaskiner.

 

Har du spørsmål om våre ulike maskiner eller ønsker du profesjonell veiledning er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

Meget gunstige priser. 
Du får også mulighet til å kjøpe lakk og olje som profesjonelle bruker, blant annet ECOWOOD-den usynlige behandlingen-

 

 1. Døgn   kr. 440
 2. Week End Torsd/fred- mandag kr. 875
 3. 1 uke kr.1500,-

 

God kvalitet og gunstige priser på slipepapir.

Priser inkl. mva.

 

 


 

Skal du behandle gulvet selv?

Her får du kjøpt de mest moderne produktene for behandling av tregulv.
Les mer og se våre produkter her

 

Vi selger bla.

 

 

 


 

Norges største utvalg!

Utleie:

 • Nye slipemaskiner
  slipemaskiner av forskjellig størrelse
  Nye maskiner til oljing
  Nye high speed maskiner til polering
 • Fra vårt show room med lakkerte og oljede heltretregulv (eik – ask etc.). Vi har alltid gode tilbud på gulvlakk, gulvolje, parkett, lut etc. Spør oss om forskjellige etterbehandlingsmetoder.
 • Fra vårt show room med oljede og lakkerte tregulv. Dette er det samme tregulvet, kun behandlingsmetodene er forskjellige. Etterbehandlingen har stor betydning for utseende. Spør oss om råd!
 • 1 år gammelt oljet parkettgulv!
  Feilbehandling får store kosekvenser for utseende og holdbarheten på tregulvet og parketten! Spør oss om vedlikeholdsprodukter!

 

Har du spørsmål om våre ulike maskiner eller ønsker du profesjonell veiledning er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss

 

Verifisering