Om oss

Om Gulvtech

Vi er en norsk bedrift som holder stor ekspertise innen alt av legging, reparasjon og behandling av gulv. Ta kontakt på 22 68 35 41 for et uforpliktende tilbud

Les mer

Behandling tregulv

Hos Gulvtech får du ekspertise i alle ledd når det gjelder gulv i tre og parkett. Vi leverer tjenester innen vedlikehold av tregulv, parkettgulv, utleie av slipemaskiner og selve gulvet. Først og fremst er vi eksperter på legging av finere gulv i heltre og kvalitetsparkett.

 

Vi har holdt på i over 30 år og har knapt hatt en eneste misfornøyd kunde. Hos oss prioriteres du og akkurat dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på å alltid få både de beste produktene og den beste service.

Miljøet på alvor

Gulvsliping og parkettsliping har normalt medført en del helseskadelig støv. Gulvtech begynte med støvfri gulvsliping og parkettsliping for 15 år siden. Samtidig gikk vi bort fra løsmiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.

 

Selv i dag brukes utrolig nok fortsatt syreherdende gulvlakker i Norge. Disse gulvlakkene inneholder formaldehyd som er kreftfremkallende. Bruken av disse gulvlakkene er stort sett forbudt i resten av verden, og du som forbruker bør nekte bruken av disse gulvlakkene i ditt hjem. I Gulvtech gjør vi vårt ytterste for at våre kunder skal få de mest slitesterke og mest miljøvennlige gulvlakkene og gulvoljene på markedet.

Vi snakker norsk

Hos Gulvtech vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Det vi avtaler er som den aller største selvfølge det du skal få. Det blir ikke misforståelser om hverken kostnader, tjenester eller produkter. 

 

Dette kan virke som en selvfølgelighet for deg som kunde, men vi understreker viktigheten av tydelig og presis kommunikasjon mellom leverandør og kunde, da konsekvensene av problemer fort lager kostnader og konflikter som ingen er tjent med. Gulvtech prioriterer å bruke profesjonelle fagfolk som snakker flytende norsk, og forstår norske regler, kostnader og kunder.

Gulvtech har

  • Norges største og mest moderne gulvslipemaskinpark.
  • Fagutdannede medarbeidere med svennebrev fra bl. annet tømmerfaget
  • Samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale produsenter av tregulv, lakk, olje etc.
  • Norsktalende fagfolk
  • Løpende produktutvikling av slipeteknisk karakter.
  • Utstilling - salg heltregulv.
  • Nye utleiemaskiner.
  • Profesjonell veiledning

Kvalitetssertifisert fra National Wood Flooring Association

Dette betyr at i alle ledd av våre tjenester og for salg av våre varer følger strenge profesjonell krav til moral, kvalitet og yrkesetikk. Du kan lese alle standardende vi følger i vårt sertifkat som kan lastes ned ved å trykke på bildet til høyre.