Gulvsliping

Gulvsliping

Sliping av gulv og sliping av parkett behøver ikke støve. Fra 1995 har vi klart og slipe tregulv støvfritt.

Les mer

Gulvsliping behøver ikke støve

Siden 1995 har vi utført støvfri gulvsliping for vår kunder i Oslo og Akershus. På dette tidspunktet var det et stort gjennombrudd både for bransjen og for alle kunder, men man skal være oppmerksom på at det fortsatt er mange som tilbyr gulvsliping uten å være støvfrie. Her oppfordrer vi våre kunder til å være oppmerksomme på at man velger profesjonelle som utfører gulvsliping uten støv. Man bør velge en gulvsliper som sliper støvfritt, og som benytter miljøvennlige produkter(les mer)

 
Kvaliteten på vårt arbeid med sliping av gulv og parkett har medført at vi blir brukt i tv-programmer om gulvsliping og parkettsliping. Vi har blitt brukt av TV2 i programmene: God morgen Norge!(1998-1999) og i nr. 19(2004). Nå sist av TV3: Hjelp han pusser opp(sept 2011)

 
Gulvtech AS har mange års erfaring med sliping av parkett og gulv. I dag disponerer vi landets største og mest moderne maskinpark som bidrar til et bedre sliperesultat, ingen rengjøring etter slipingen og fravær av helseskadelig svevestøv.

 
Vi er et profesjonelt alternativ som disponerer Norges største og mest moderne maskinpark.

  • Bedre sliperesultat
  • Slipper rengjøring etter gulvslipingen
  • Slipper helseskadelig svevestøv
  • Tidsriktige og miljøvennlige produkter til etterbehandling

 

Når du trenger gulvsliping - KONTAKT OSS FOR GRATIS BEFARING

 

 

Fremgangsmåte ved gulvsliping og parkettsliping:

Gulvsliping *starter alltid med grovt slipepapir på den store slipemaskinen. Støvfri gulvsliping *krever spesielt utstyr.

Å slipe gulv / slipe parkett er tidkrevende. Når vi er ferdig med å slipe gulvet med den store maskinen, sliper vi kantene med grovt papir. Så fortsetter gulvslipingen med finere og finere papir.

Gulvsliping *handler om å slipe gulvet ferdig til etterbehandling. Et ferdig slipt gulv kan behandles med gulvlakk, gulvolje, gulvmaling, farge etc.

Her er gulvet ferdig slipt og etterbehandles med gulvlakk

 
Vi bruker kun miljøvennlige og tidsriktige produkter til etterbehandling av gulvet. Borte er de løsemiddelbaserte gulvlakken for i dag bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer. Dette er viktig fordi det fortsatt finnes noen i dag som bruker syreherdende gulvlakker som inneholder formaldehyd, som er kreftfremkallende. Vi oppfordrer alle, både kunder og kolleger, til å være på vakt mot bruk av slike skadelige produkter.

 
Har du spørsmål om gulvsliping eller noen av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 650 eller skriv en e-post til info@gulvtech.no for et uforpliktende tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 
Vi utfører gulvsliping i:

 
OSLO - ASKER - BÆRUM -LILLESTRØM - OPPEGÅRD - SKI - ÅS - MOSS - TRYSIL (OSLO - AKERSHUS - ØSTFOLD)

Kontakt oss

 

Verifisering