Vurderer du å slipe parkettgulvet?

Parkettgulv kan være en fin og varig investering i hjemmet ditt, men de kan også bli utsatt for slitasje over tid. Med riktig vedlikehold og pleie kan parkettgulvet ditt se ut som nytt igjen.

Hos Gulvtech får du ekspertise i alle ledd når det gjelder gulv i tre og parkett. Vi leverer tjenester innen vedlikehold sliping av parkett, tregulv, utleie av slipemaskiner og selve gulvet. Vi har i over 25 år hjulpet boliger i Oslo-området og har høstet en enorm erfaring og fagkunnskap.

Det er viktig å merke seg at sliping av parkett kan være en tidkrevende og kostbar prosess, avhengig av størrelsen på gulvet og graden av skade som må repareres. Det er imidlertid en investering som kan forlenge levetiden til parkettgulvet ditt og øke verdien av hjemmet ditt.

Sliping av parkett - en løsning for de fleste slitasjer

Sliping av parkett er en prosess der overflaten av gulvet fjernes for å jevne ut ujevnheter og skader. Dette kan være alt fra små riper og hakk til større merker og sprekker. Sliping kan også fjerne flekker og misfarging fra overflaten av parketten.

Tydelige målsetninger med fokus på miljøvennlighet

Vi har en målsetning om at våre kunder skal få nyte av de mest slitesterke og miljøvennlige gulvlakkene på markedet. I dag bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer ved sliping av parkett, men vi vet at det fortsatt brukes kreftfremkallende midler på markedet. Vi oppfordrer alle til å være på vakt mot disse produktene.

Tenk langsiktig med vedlikehold av parkettgulv

For å opprettholde et nytt og jevnt utseende på parketten, anbefales det å utføre regelmessig rengjøring og vedlikehold. Dette inkluderer å støvsuge eller feie gulvet regelmessig, tørke av eventuelle søl og fjerne sko med skarpe hæler eller som kan skade overflaten av gulvet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Gulvtech for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med sliping av parkett!

Ring 22 68 35 41