Gulvsliping utfort av profesjonelle

Siden 1995 har vi utført støvfri gulvsliping for vår kunder i Oslo og Akershus. På dette tidspunktet var det et stort gjennombrudd både for bransjen og for alle kunder, men man skal være oppmerksom på at det fortsatt er mange som tilbyr gulvsliping uten å være støvfrie.

Her oppfordrer vi våre kunder til å være oppmerksomme på at man velger profesjonelle som utfører gulvsliping uten støv. Gulvtech AS har mange års erfaring med sliping av parkett og gulv. I dag disponerer vi landets største og mest moderne maskinpark som bidrar til et bedre sliperesultat, ingen rengjøring etter slipingen og fravær av helseskadelig svevestøv.

 

Vi bruker kun miljøvennlige og tidsriktige produkter til etterbehandling av gulvet. Borte er de løsemiddelbaserte gulvlakken for i dag bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer. Dette er viktig fordi det fortsatt finnes noen i dag som bruker syreherdende gulvlakker som inneholder formaldehyd, som er kreftfremkallende. Vi oppfordrer alle, både kunder og kolleger, til å være på vakt mot bruk av slike skadelige produkter.

 

Har du spørsmål om gulvsliping eller noen av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 650 eller skriv en e-post til info@gulvtech.no for et uforpliktende tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Ring 22 68 35 41