Parkettsliping på den miljøvennlige måten

Er det på tide at det blir utført en parkettsliping? Gulvtech AS har tilbudt støvfri parkettsliping til kunder i Akershus og Oslo siden 1995. Med landets mest moderne maskinpark sørger vi for at du slipper unna støv og rengjøring etter sliping.

Våre profesjonelle medarbeidere har svennebrev, lang erfaring og kompetanse til å slipe alle typer gulv. Vårt mål er at våre kunder skal få nyte av de mest slitesterke og miljøvennlige gulvlakkene på markedet. I dag bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer ved parkettsliping, men vi vet at det fortsatt brukes kreftfremkallende midler på markedet. Vi oppfordrer alle til å være på vakt mot disse produktene.

Vi samarbeider også tett med ledende nasjonale og internasjonale produsenter i bransjen for å kunne tilby våre kunder de beste produktene til den rimeligste prisen. Gjennom et medlemskap i National Wood Flooring Assosiation har vi tilgang til en enestående oversikt over den globale utviklingen i vår bransje.

Dersom du har spørsmål om støvfri parkettsliping eller om du ønsker et uforpliktende tilbud på ditt gulv, er du hjertelig velkommen til å ringe 815 00 650 eller skriv en e- post til info@gulvtech.no. Vi kommer også gjerne på en gratis befaring dersom det er ønskelig.

Ring 22 68 35 41