Hardvoksolje

Den nye generasjonen olje heter hardvoksolje og er en blanding av olje og voks.

Denne behandlingen er i manges øyne penere og matt enn lakk. Gulvtech har et godt utvalg av hardvoksolje til fornuftige priser. Skal du olje gulvet så ta gjerne kontakt med oss for en prat med noen av våre eksperter slik at du får den rette hardvoksoljen til ditt gulv. Det er flere fordeler med å bruker hardvoksolje, blant annet; i motsetning til et lakket gulv, kan slitasje på hardvoksolje repareres lokalt uten bruk av store maskiner.

Hardvoksoljen du får hos Gulvtech er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Gulvtech er en norsk bedrift med stor ekspertise på alt innen reparasjon, behandling og legging av gulv. Hos oss vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Hos oss prioriteres du og dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på at du alltid får de beste produktene og den beste service.

Vi er også en bedrift som tar miljøet på alvor og allerede for 15 år siden begynte vi med støvfri gulvsliping og parkettsliping. På samme tid gikk vi bort fra løsmiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.

Gulvtech er kjent for kvalitet, og har som følge av dette bak seg flere opptredener som eksperter og håndverkere i programmer på TV2 og TV3. Her på vår hjemmeside finner du informasjon om det meste som vi kan tilby. Men ta også gjerne kontakt på telefon 22 68 35 41, om du har spørsmål eller for et uforpliktende tilbud.

Ring 22 68 35 41