Leie slipemaskiner

Har du et gulv du selv ønsker å slipe?

Hos oss kan du leie slipemaskiner av høy kvalitet som gjør jobben uten å støve ned hele rommet.

Vi er stolte over å ha landets største og mest moderne maskinpark, og det er derfor en glede å kunne leie slipemaskiner ut til våre kunder som ønsker å gjøre jobben selv. Våre profesjonelle gulvslipere står selvfølgelig til din disposisjon når det gjelder veiledning og gode råd, både hva angår selve slipingen, men også om hvilke produkter som passer best til etterbehandling.

Kommer du til oss for å leie slipemaskiner kan du være sikker på at maskinene er i topp stand og fungerer som de skal. Vi sørger for jevnlig service og vedlikehold av alle våre maskiner.

Nå er det ikke alle som har tid eller mulighet til å leie slipemaskiner, og for dere har vi profesjonelle gulvslipere med svennebrev som sørger for å utføre en ordentlig jobb. Alle våre produkter i etterbehandling av gulvet er tidsriktige og miljøvennlige.

Har du spørsmål om våre ulike maskiner eller ønsker du profesjonell veiledning er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring 22 68 35 41