Legg gulv

Å legge gulv kan være både tidkrevende og vanskelig, derfor kan det lønne seg og kontakte en profesjonell entreprenør. Vi hos Gulvtech er spesialister på alt som har med gulv å gjøre. Vi leverer gulv etter ditt ønske. Vi tar hele prosessen fra a til å, og sier oss ikke ferdige før du som kunde er strålende fornøyd. Gulvet er en stor del av helhetsinntrykket i et hus eller en leilighet. Fine gulv gir rommet et positivt løft, mens gamle og slitte gulv, eller gulv som er amatørmessig lagt trekker ned inntrykket.
 
Skal du legge gulv ta kontakt med oss som er en profesjonell og seriøs aktør. Gulvtech er en norsk bedrift med stor ekspertise på alt innen reparasjon, behandling og legging av gulv. Hos oss vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Hos oss prioriteres du og dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på at du alltid får de beste produktene og den beste service.
 
Vi er også en bedrift som tar miljøet på alvor og allerede for 15 år siden begynte vi med støvfri gulvsliping og parkettsliping. På samme tid gikk vi bort fra løsemiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer. Gulvtech er kjent for kvalitet, og har som følge av dette bak seg flere opptredener som eksperter og håndverkere i programmer på TV2 og TV3.
 
Her på vår hjemmeside finner du informasjon om det meste som vi kan tilby. Men ta også gjerne kontakt på telefon 22 68 35 41, om du har spørsmål eller for et uforpliktende tilbud.

Ring 22 68 35 41