Sliping av parkett

Begynner gulvet å se slitt og stygt ut?
 
Du trenger slett ikke bytte gulv, sliping av parkettgulvet gjør det som nytt. Vi hos Gulvtech er eksperter på sliping av parkett og tar gjerne jobben for deg. Når parkettgulvet er blitt slitt, og har fått riper og hakk etter mange års bruk, er det på tide å slipe gulvet. Om du skal slipe parkettgulvet kan det være lurt å overlate jobben til profesjonelle ettersom sliping av parkett lett kunne bli stygt om man ikke vet hva man driver med. Trenger du gulvsliping så kontakt oss for en gratis befaring.
 
Gulvtech er en norsk bedrift med stor ekspertise på alt innen reparasjon, behandling og legging av gulv. Hos oss vil du alltid få levert akkurat den tjenesten du er blitt lovet. Hos oss prioriteres du og dine behov. Dette sikrer et godt samarbeidsklima mellom oss som leverandør og deg som kunde. I tillegg kan du være sikker på at du alltid får de beste produktene og den beste service.
 
Vi er også en bedrift som tar miljøet på alvor og allerede for 15 år siden begynte vi med støvfri gulvsliping og parkettsliping. På samme tid gikk vi bort fra løsemiddelbaserte gulvlakker. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer.
 
Gulvtech er kjent for kvalitet, og har som følge av dette bak seg flere opptredener som eksperter og håndverkere i programmer på TV2 og TV3.
 
Her på vår hjemmeside finner du informasjon om det meste som vi kan tilby. Men ta også gjerne kontakt på telefon 22 68 35 41, om du har spørsmål eller for et uforpliktende tilbud.

Ring 22 68 35 41