Støvfri gulvsliping

Ønsker du støvfri gulvsliping?

 
Er det snart på tide å slipe gulvet? Vi har tilbudt støvfri gulvsliping til våre kunder i Oslo og Akershus siden 1995. På den tiden var det et stort gjennombrudd både for oss og våre kunder at vi kunne utføre en fullstendig støvfri gulvsliping.


 
Det er dog fortsatt enkelte på markedet som fortsatt støver ved sliping av gulv, og av helse- og miljøvennlige grunner oppfordrer vi alle til å ikke velge disse aktørene. En av våre største prioriteringer er å kunne tilby våre kunder miljøvennlige produkter og derfor bruker vi i dag kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer. Her også skal man være oppmerksom på at det finnes aktører som fortsatt bruker utdaterte gulvlakker som inneholder formaldehyd, et kreftfremkallende og skadelig middel.

 

I tillegg til støvfri gulvsliping, kan vi også utføre reparasjon og legging av heltregulv. Med våre maskiner og midler kan vi reparere de aller fleste skader som har oppstått på tregulvet eller parketten. Skal du legge et nytt gulv, har du selv muligheten til å designe ditt eget heltregulv der du velger både mønster og treslag.

 

Har du spørsmål om støvfri gulvsliping eller ønsker du et uforpliktende tilbud på sliping, legging eller reparasjon av gulv, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 815 00 650 eller skriv en e-post til info@gulvtech.no.